bakalım beğenecek misiniz...
takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.
Konu Bilgileri |
Konu: kuluçka takibi için excel programı | Yazar: soner adalı | ||
Okunma: 4600 | Yorum: 5 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
bakalım beğenecek misiniz... takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.
İyimiş bu biraz daha detaylı anlatım ve bilgi ver bende bilgisayardan böyle bir takip programı yapayım....
(05-03-2016, Saat: 01:59 AM)Cihat özkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyimiş bu biraz daha detaylı anlatım ve bilgi ver bende bilgisayardan böyle bir takip programı yapayım.... yani aslında bilgisayar açıkken alarm verecek, çıkıma alma gününde uyaracak, çıkım sonu günde uyaracak, hesabı türe göre kendi yapacak, kullanımı kolay hatta detaya inilirse günlük kuluçka sıcaklık ve nem miktarının olması gerektiği aralık ayarı felan da olsa güzel olur.ben de uğraşmayı planlıyorum.
android icin olan hatchabatcha uygulamasini turkcelestirip degistirdim biraz bende. facedeki grubumda verdim.
özel yumurta bölümünden istediginiz hayvanin gün sayisini girip listede olmayanlar icinde kullanabilirsiniz.
(05-03-2016, Saat: 03:04 PM)Ahmet KUNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: android icin olan hatchabatcha uygulamasini turkcelestirip degistirdim biraz bende. facedeki grubumda verdim. onu da kullanıyorum.türkçeleştirme gereği de duymadım açıkçası çok iyi bi şekilde basit yapılmış program.timeline da çok iyi.
(05-03-2016, Saat: 04:55 PM)soner adalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baya bir degiştirdim(05-03-2016, Saat: 03:04 PM)Ahmet KUNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: android icin olan hatchabatcha uygulamasini turkcelestirip degistirdim biraz bende. facedeki grubumda verdim. ![]() https://m.facebook.com/groups/5619972706...0222832495 | ||||||||||||
|
kuluçka takibi için excel programı Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|