Merhabalar Club dostları, uzun zamandır paylaşım yapmıyordum. Şeytanın bacağını kırayım dedim. Malum kanatlı besleyen insanlarız ve bu sevinci fotoğraflayarak başka insanlarla paylaşmayı hepimiz seviyoruz. Bzı zamanlarda çektiğimiz fotoğrafın kalitesinin düşük olması çok kaliteli bir hayvanımızı bile çirkin gösterebiliyor. Basit önlemlerle bunu bertaraf etmek mümkündür. Evde hepimizin kolayca yapabileceği birşeydir. Bir nevi mini bir sütüdyodur yani. Hadi kolay gelsin....
Konu Bilgileri |
Konu: Civciv veya Bireysel Kanatlı Fotoğrafyarı için ışık çadırı yapımı | Yazar: Mustafa SARPKAYA | ||
Okunma: 8263 | Yorum: 10 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
Mustafa Bey ... Eksikleri tespit edip böyle arada bir ortaya çıkmak ve öğretici yol gösterici ikazlar uyarılar ve bilgiler sen ve aynı birikimde olan kişilerin yapacağı bir durum..
Eline sağlık bende Makinelerimin resimi için fotoğrafcıya gidecektim, imkanlarımla bir resimleyip deneyeceğim bakalım, belkide hiç gerek kalmayacak ![]()
Köy tavuğu,
Brahma (Şalvarlı ![]() Lohman https://www.facebook.com/hobikulucka28 https://www.facebook.com/groups/1427647234190151/ El emeğiyle Hükmetmeyen, Elin emeğine Mahkum olur...(M.A)
Gerçekten pratik ve hobiciler ,ç,n düşük maliyetli bir uygulama.Ama bizim hayvanlarımızı bu ışığın önünde tutabilecek bi uygulama var mı bildiğin Mustafa abi?Varsa portre gibi resimlerini çekebiliriz hayvanlarımızın
![]()
(11-19-2014, Saat: 03:05 PM)Abdullah GÖKPINAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten pratik ve hobiciler ,ç,n düşük maliyetli bir uygulama.Ama bizim hayvanlarımızı bu ışığın önünde tutabilecek bi uygulama var mı bildiğin Mustafa abi?Varsa portre gibi resimlerini çekebiliriz hayvanlarımızınFotoğraf çekerken hayvanlat genelde hırçınlaşır ve doğal olarak kaçmaya çalışırlar. Ama biz öncesinde hayvanımızı kucağımıza alıp üç beş dakika okşayıp seversek ona güven telkin etmiş oluruz ve inanın o hırçın hayvan gider yerine bir fotomodel gelir ![]() ![]() Bir de şimdi aklıma geldi alt kısmını pvc kaplı tel ızgara yapıp onu da beyaza boyayabiliriz. Malum kaka yaparlarsa düz zeminde hoş durmaya bilir.
Eyvallah Mustafa abi.Yavaş yavaş öğreneceğiz.Yeni bişey daha öğrenmiş oldum.Teşekkürler abi,deneyeceğiim.İnşaallah başarılı foto çekmemize yardımcı olur.
Vallahi iyi birşey; güzel birşey de o birkaç dakika sevdiğim hayvan hiçte sakinleşmiyor
![]() ![]() ![]()
''İlim şehri ben isem, Ali kapısıdır; Ali den geçmeden bana varılmaz''.
Hz.Muhammet(sav)
çok güzel ve pratik teşekkürler
(12-17-2014, Saat: 11:57 PM)Ümit KÜÇÜKYAVUZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: başına talih kuşu konmuş Ümit ![]()
Gittim bilet aldim
![]() | ||||||||||||||||||||||
|
Civciv veya Bireysel Kanatlı Fotoğrafyarı için ışık çadırı yapımı Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
EL YAPIMI ODUNLU OTOMATİK DÖNER OCAĞI | Ahmet BULUT | 19 | 14,367 |
01-05-2016, Saat: 01:55 AM Son Yorum: Yusuf Türk |
|
taş fırın yapımı | Ahmet BULUT | 21 | 45,803 |
12-15-2012, Saat: 10:42 PM Son Yorum: Aytaç Keçeci |