Bağlantı unuttum epeydir yapmayalı bu resmi netten buldum doğrumudur emko kullanlar bilen var mı yapacağım inşallah
Konu Bilgileri |
Konu: EMKO 3710 bağlatısı | Yazar: Ahmet BULUT | ||
Okunma: 9423 | Yorum: 11 | |||
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
EMKO 3710 bağlatısı
benimki eforstar yoksa yazardım..
diğer kullandıklarında bundan değil mi abi ?
bundan ancak arka kısmı açaılmayacak şekilde monteli ama aklımda kaldığı netten bulduğum foto doğru ben yinede teyid etmek istemiştim
bağlantı şeması doğru.
ptc tipi sensör kullanıyorsan 11 numara kırmızı olucak. 12 numara siyah ntc kullanıyorsan farketmez. 4 numara faz 5 numara nötr 1 numara normalde açık kontak 3 numarada normalde kapalı kontak. kontrol etmek istediğin lamba ısıtıcı vs. 1 ile 2 numaralı bacaklar arasında bağlayarak kontrol edebilirsniz.
ahmet abi yeni makınamı yapacaksın
HOROZ KENTLİ
yok makina aldım yeni yayınlayacağım en kısa zamanda yumurta bulursam doldurmaya vazgeçtim yapmaktan elimdeki termostadı civciv veya başka bir kafes gelecek ona düşünüyorum pratik bir şeyler kafamda var ama daha şekillenmedi
tamam abi kolay gelsın bızede paylaş yaptıklarını
![]() HOROZ KENTLİ
Kamıl bey eforstar ın parametrelerını yazabılırmısınız acaba eforstar pl1200t
(01-16-2014, Saat: 12:52 PM)AYHAN ÖZTÜRK 05364332845 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kamıl bey eforstar ın parametrelerını yazabılırmısınız acaba eforstar pl1200t akşam eve gidince yazayım tek tek . aklımda olanlar set e bastığınızda sıcaklığı ayarlarsınız. aşağı tuşu alarm susturur. yukarı tuşuna 3 sn basılı tuttuğunuzda timer ı ne kadar çalıştıracak şekilde ayarladıysanız onu aktif eder.( motoru o kadar çalıştırır) aşağı yukarıya 3 sn basılı tuttuğunuzda menü ye girer.
ok ben resimdeki gibi bağladım sorun yok teşekkürler
onu paylaşanada teşekkürler ![]()
(01-16-2014, Saat: 12:52 PM)AYHAN ÖZTÜRK 05364332845 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kamıl bey eforstar ın parametrelerını yazabılırmısınız acaba eforstar pl1200t ayhan bey şu şekilde not edeyim inş faydalı olur .. eforstar pl-1200-t ayarları menüye girdikten sonra dif : set değerine ulaşıldıktan sonra makinanın tekrar çalışması için kaç derece düşmesi gerektiğini ayarlar.. 0.0 veya 0.1 ALS : set değerinin en az ayarlanabilir derecesi ( 20 ULS : set değerinin en çok ayarlanabilir derecesi ( 40 ) COB : cihaza ilk enerji verildiğinde çalışması için gecikme süresii COC : prob arızasında cihazın ne kadar çalışması gereken değer bu üstteki ikisini pek anlamıyorum.. TLD : açma kapama düğmesini aktif pasif yapıyor OAL : alarm alt seviyesi ayarı OUL : alarm üst seviyesi ayarı dAG : alarmın devreye girmesi için gecikme miktarıdır. dk dır CLB : kalibrasyon değerleri ayarı (değştirmemek iyidir) ISF : soğuk veya sıcak çalışma modu ayarı (ısıtma için 1) TİMER AYAR KISMI motorun kapalı kalma süresi bSA : saat bdA : dakika bSn : sn Motorun Çalışma Süresi cSA : saat sdA : dakika cSn : saniye SPd : anlık sıcaklık okuma parametrisi ( 1 en hızlısı ) aklınıza takılan yer olursa sorabilirsiniz ![]() | ||||||||||||||||||||||||
|
EMKO 3710 bağlatısı Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
emko esm 4420 kullanan bilgisi olan varmı | Mehmet KURT | 0 | 948 |
12-17-2016, Saat: 01:49 PM Son Yorum: Mehmet KURT |
|