yurtdışı çıkımlarında çok oluyordu ben bu şekilde tedaviye kalkışmadım geçmez diye kalçadan ayrık aynı jimnastikçiler bacak açar ya onun gibi biri önnde biri arkada ama Emre özçicek ci bey bu şekilde tedavi ettiğini söyleyince bende denedim bakalım sonucu paylaşırım inşallah geçer
Konu Bilgileri |
Konu: civciv ayrık bacak arkaya tedavi | Yazar: Ahmet BULUT | ||
Okunma: 17016 | Yorum: 14 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
fincan yöntemi
![]()
taban malzemesinin gazete olmasıda buna bi davetiye çıkartıyo zaten
bir çift kanat para deyil sevgidir
taban malzemesi kaygan evet ancak bunun sorunu çıkım bozukluğu
benim bıldırcınlarımdan biride böyle ancak arkaya doğru değil yanlara doğru açık başka bi yöntemde gördüm buda işe yarayabilir gibi...
05318974172
yaramaz mı burhan bunlar lazım böyle pratik çözümler ilginç tasarımlar
![]()
Ahmet bey gördüğüm kadarıyla durumu çok kötü değil hiç olmazsa ayak ters dönük değil.yani sadece arkaya doğru açma var.benim Amerikadan gelen yumurtadan cıkan Australorp ta ayakta tamamen dönmede vardı.inşallah sonuç iyi olur.hayvan fincanda iken su içirmeyi unutmayın.
ne ekersen onu biçersin.
Allah şifa versin işalah düzelir
![]()
-Gold Brahma
-Lıght Brahma -Dark Brahma -Isabel Brahma -Lıght Sussex -Denizli -Hint (Asil) -Hindi -Keklik -Güvercin ahmetodubek@gmail.com
ben tekrar baktım bu gidici dönüklükte var malesef bu uçar
![]()
Ben bu bacak ayrılmalarını GURK eziyor sanıyordum, bi-yaşıma daha girdim, sizler makine çıkımı yapıyorsunuz hiç bişey basmıyor ezmiyor.
Peki şimdi ben önceden anaları eziyor-basıyor diye yoruyordum, şimdi neye yoracağız bu durumu??? GURK tavuğumun altından şuanki yarkalarımdan 2 tane birden ayrık bacaklı civciv alınca neredeyse GURK'a bıçağı çalacaktım kızgınlığımdan, GURK kesilmez diye düşünmesem gittiydi. Meğer masummuş tavuk.
"Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır"- Fuzuli
Ali abi sakat doğan günde bir devlet hastanesinin doğum servisindeki vakaları neye yoruyorsan
bunuda öyle yorabilirsin gurk basma efsane ![]()
bardak olayı ilginçmiş
![]()
peki bunların ne kadar bir süre böyle kalması gerekiyor
(06-18-2016, Saat: 09:32 PM)ersin kara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: peki bunların ne kadar bir süre böyle kalması gerekiyor 1-2 gun
Gümüş fizan, Portakal fizan, Rahibe fizan, Dark brahma, Habeş, Gold zibrit, Gümüş zibrit, Silver wyandotte
İLETİŞİM:0546 BURAK 66 0546 287 25 66 FACEBOOK LİNKİM | ||||||||||||||||||||||||||||||
|
civciv ayrık bacak arkaya tedavi Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|